dobroge.tv

Live

Hassan, băiețelul ucrainean de 11 ani care a trecut singur granița cu Slovacia, a fost reunit cu familia sa: „Imposibilul a devenit realitate”

Hassan, băiețelul ucrainean de 11 ani care a trecut singur granița cu Slovacia, a fost reunit cu familia sa: „Imposibilul a devenit realitate”
16 martie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Pe 5 martie, Hassan, un băiețel de doar 11 ani din Zaporijia, sud-estul Ucrainei, a fost salutat drept „eroul nopții” de autoritățile din Slovacia, după ce ar fi reușit să treacă singur granița celor două țări. Acum, micuțul a fost reunit cu familia sa, scrie Antena 3.

Băiatul, mama lui, bunica și cinci frați sunt toți în siguranță împreună. Acest lucru a fost raportat de Ministerul de Interne slovac pe Facebook.

Imposibilul a devenit realitate. Hassan, care a călătorit singur în Ucraina și a cucerit întreaga lume cu istoria sa, este deja alături de mama lui. După o călătorie foarte lungă și dificilă, au reușit să se reîntâlnească și cu bunica lor în Slovacia”.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Interne a mulțumit voluntarilor care l-au ajutat pe Hassan și pe familia sa.

Povestea micuțului a șocat rețelele de socializare când a trecut singur granița pietonală cu Slovacia, fugind de război. Mama băiatului a încercat să-i salveze viața când ocupanții au tras în centrala nucleară Zaporizhizhia, așa că și-a pus fiul într-un tren până la graniță. Hassan, în vârstă de 11 ani, avea în mână doar un rucsac mic, documente și un număr. Din fericire, voluntarii au contactat apoi familia copilului și l-au ajutat să treacă în siguranță granița -- detalii aici: Dovadă de curaj. Un băiețel de doar 11 ani a ajuns singur în Slovacia: avea doar pașaportul, o pungă și un număr de telefon scris pe mână. FOTO


Sursă foto: news.ro

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233