ȘANTAJ LA ANTENA 3. Avocatul lui Sorin Alexandrescu, CERCETAT PENAL pentru favorizarea infractorului

Dan Voiculescu şi fiica sa, Camelia, au fost trimişi în judecată pentru complicitate la şantaj în dosarul directorului Antena Group Sorin Alexandrescu, însă ancheta procurorilor anticorupţie continuă.
Procurorii DNA au disjuns din acest dosar un altul, în care avocatul lui Alexandrescu, Mihail Puiu, este cercetat penal. Puiu este anchetat pentru favorizarea infractorului.

Potrivit B1.ro, în rechizitoriul procurorilor de trimitere în judecata a inculpaților din dosarul șantajului de la Antena, procurorii DNA consemnează faptul că fac o cercetare separată care îl vizează pe Mihail Puiu, avocatul directorului Antena Tv Group, Sorin Alexandrescu.

La data de 29.07.2013 în timpul efectuării actelor de urmărire penală în cauză, procurorul s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului de către apărătorul inculpatului Alexandrescu George Sorin, avocat Puiu Mihail. Cu privire la această faptă se va dispune disjungerea prin prezentul rechizitoriu”, se precizează în motivația procurorilor.

Numele avocatului cercetat de DNA pentru favorizarea infractorului apare și în interceptările telefonice purtate de Dan Voiculescu cu fiica sa Camelia.

„VOICULESCU DAN: Vroiam să te întreb dacă ai vorbit cu Mihai Puiu să facă pe judecătorul sau pe procurorul sau pe ceva?

VOICULESCU CAMELIA-RODICA: Da, n-am vorbit, adică am vorbit, da’ n-are nici el când şi nici nu poate el. Trebuie să fie altcineva.

VOICULESCU DAN: Păi, de ce nu poate?

VOICULESCU CAMELIA-RODICA: Păi, că nu poate, că nu, nu e bine aşa, nu e voie aşa.

VOICULESCU DAN: Aha! Aha! OK! Şi când va fi asta?

VOICULESCU CAMELIA-RODICA: Păi, o să fie luni. Tre’ să caute el pe cineva”, se arată în rechizitoriu.

DNA i-a trimis în judecată pe Sorin Alexandrescu, Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu, dar şi alte persoane acuzate în dosarul privind șantajarea administratorului firmei RCS&RDS Ioan Bendei.

Primul termen de judecată a fost fixat la Curtea de Apel Bucureşti pe data de 5 noiembrie

Sursa: evz.ro

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments are closed.