Profilul unui criminal

Ştefan Alexandru Stoica, principalul suspect în cazul crimelor din Km 4-5 şi-a petrecut noaptea în arest şi astăzi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru omor deosebit de grav. Cele 3 crime au fost comise cu o cruzime ieşită din comun.

Potrivit mediafax, Ştefan Alexandru Stoica, în vârstă de 21 de ani, fusese eliberat condiţionat din penitenciarul de la Galaţi în urmă cu zece zile, el fiind condamnat la trei ani de închisoare pentru o tâlhărie. Tânărul ar fi fost consumator de droguri şi ar fi fost tratat în trecut pentru afecţiuni psihice. Ar fi recurs la cele 3 crime după ce i-ar fi cerut bunicii bani  pentru că primise pensia şi nu a vrut să îi dea. Anchetatorii spun că bătrâna ar fi fost ucisă prima, cu o lovitură în zona inimii, iar ultimul vărul suspectului. Cu acesta s-a luptat mai mult, date fiind rănile de pe corp. Cealaltă femeie omorâtă era soră cu mama presupusului criminal, iar tânărul era un verişor.

Anchetatorii au mai spus că Ştefan Alexandru Stoica, a avut o copilărie grea, cu bătăi repetate, iar crimele comise par a fi urmare a acestor tensiuni acumulate.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments are closed.