Nicolae Matei susținut de Primăria Năvodari

Primarul-Nicolae-Matei-Navodari

Sursa foto: google.ro

Nicolae Matei, primarul localității Năvodari a fost chemat astăzi de Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru a forma obiecții la raportul de expertiză al procurorilor. Nu a mai părăsit însă sediul direcției pentru că a fost reținut de anchetatori pentru 24 de ore.

Primăria Năvodari îl susține pe Matei și spune că “(…) Prin documentele puse la dispoziția organelor de cercetare penala, primarul Matei Nicolae își dovedește nevinovăția.”

Pe parcursul timpului DNA a solicitat mai multe documente care au și fost puse dealtfel la dispoziția procurorilor. Primarul din Năvodari este cercetat pentru presupuse fapte de corupție. Reprezentanții primăriei afirmă însă că “(…) acuzațiile care i-au fost aduse fac obiectul unor acte administrative adoptate de către Consiliul Local Năvodari și emise cu respectarea prevederilor legale și care au fost supuse verificărilor de către instituțiile abilitate, ierarhic superioare, cum ar fi, Instituția Prefectului Județul Constanța.”

În comunicatul emis de reprezentanții primăriei orașului Năvodari este menționat faptul că instituția “își exprimă încrederea în judiciozitatea instanțelor judecătorești, fiind încredințați că adevarul va ieși la lumină.”

“Primăria Orașului Năvodari și Consiliul Local Năvodari sunt alături de primarul Matei Nicolae !”

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments are closed.