MARELE PREMIU ECOFEST CASTIGAT DE O PRODUCTIE DOBROGEA TV

O productie Dobrogea Tv a luat marele premiu la festivalul de film ecologist Ecofest. “Dobrogea, dragostea mea si blestemul de pe wallstreet”, in regia lui Alin Stacescu, a castigat Grand Prixul dar si premiul pentru orginalitatea subiectului.

Pelicula transmite mesajul disperat al localnicilor din Costinesti care ar face orice, numai sa scape de blestemul gaselor de sist. Napasta s-a abatut asupra lor in momentul in care primul ministru Mihai Razvan Ungureanu a semnat acordul privind exploatarea gazelor de sist de catre Chevron.

“Dobrogea, dragostea mea si blestemul de pe wall street” a fost produs in studiourile Dobrogea Tv.

Peste 20 de documentare pe teme ecologiste au concurat pentru marele premiu insa cel mai bun, a fost cel realizat de echipa postului Dobrogea Tv.

Ecofest a fost organizat de Iniţiativa Ecologistă Europeană, ProFamilia şi Primăria Sînmartin, în parteneriat cu Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Autoritatea Naţională pentru Turism şi Centrul Naţional al Cinematografiei, reprezentat prin regizorul Cornel Diaconu, care este şi producătorul general al festivalului.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments are closed.