FOTO Poliţia Locală Constanţa cară cereale cu maşinile cu girofar

Imagini inedite surprinse la Constanţa. Două maşini ale Poliţiei Locale Constanţa, instituţie subordonată primăriei au fost fotografiate când erau încărcate cu saci cu cereale.

646x404

Imaginile trimise pe adresa redacţiei au fost surprinse în cursul zilei de vineri, 25 iulie 2014. Fotograful amator susţine că maşinile erau parcate în spatele pieţei Brick, cunoscută ca fiind afacerea apropiaţilor lui Radu Mazăre. El a observat că autoturismele care avea însemnele Poliţiei Locale şi erau dotate cu girofar au fost oprite lângă un palet plin cu saci de rafie încărcaţi cu cereale. La un moment dat, portbagajul maşinii de Poliţie este dechis şi un barbat îmbrăcat în civil ia în spate un sac plin numai pentru a-l aşeza în portbagajul oamenilor legii.
646x2
Operaţiunea s-a repetat de câteva ori până când portbagajul s-a umplut, spune martorul. Maşina a părăsit locaţia şi o alta a fost parcată pentru a fi umplută. De această dată este vorba de un Logan Break care are geamurile din spate transparente. În imagini se poate observa că maşina avea deja doi saci cu cereale în ea în momentul în care a fost fotografiată. Redacţia Adevărul a încercat să contacteze conducerea Poliţiei Locale pentru o reacţie la aceste imagini. Acest lucru nu a fost posibil până la momentul publicării articolului. Direcţia Poliţiei Locale Constanţa este o instituţie subordonată Primăriei Constanţa care nu are legătură cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie sau Ministerul de Interne. Printre atribuţiile oamenilor legii angajaţi ai Poliţiei Locale se numără şi controlul pieţelor sau al maşinilor parcate neregulamentar.
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments are closed.