Constănţeanul suspect de EBOLA are malarie

Bărbatul a fost transportat azi noapte cu o ambulanţă specială la Bucureşti. El a fost transferat de la Institutul “Matei Bals” la Spitalul de Boli Infectioase si Tropicale “Victor Babes”, in stare critica, dar stabila, a anuntat, în această dimineaţă Ministerul Sanatatii.

spital
Reprezentantii Institutului National de Boli Infectioase “Matei Bals” au informat conducerea Ministerului Sanatatii ca, in urma investigatiilor medicale, a fost infirmata suspiciunea de infectare cu virusul febrei hemoragice.  În schimb, a fost confirmată malaria.
Barbatul suspectat de Ebola are 60 de ani. El a fost preluat ieri de o ambulanţă şi dus la urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa iar azi noapte a fost transferat la  Institutul “Matei Bals” din Bucuresti, intrucat avea febra mare si nu se simtea bine, in conditiile in care se intorsese recent din Nigeria.

Un prim diagnostic, stabilit la spitalul din Constanta, a fost de malarie, insa pentru a fi făcute testele de laborator, pacientul  a fost transferat în Capitală.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments are closed.